Agrowellness jegy

A nyár egyik legjobban várt eseményét idén július 30-án rendezzük meg. Ez a nap arról szól, amit legjobban szeretünk, szőlő, bor, természet, ételek és barátok. Várunk téged is a Pilis lábánál, ez egy olyan nap lesz, amit sokáig emlegetsz majd.

15.900 Ft

Kategória:

Leírás

Szivek Agrowellness 2022

A nyár egyik legjobban várt eseményét idén július 30-án rendezzük meg. Egész napos, testet, lelket, szellemet feltöltő program mindenkinek kínál tartalmas perceket, lássuk is mivel várunk titeket!

▸ Érkezés 10 órától, a találkozás öröme mellé pár üdvözlő falattal is készülünk
▸ A test és lélek kényeztetése után segítünk megkeresni a szellemed egy Agrójóga kihívással, ezzel biztosan jól indul a nap.
▸ Jóga után délelőtti teázás – különböző gyógynövényekből készítünk teát, hogy egy pár percre megpihenj és kortyolj belőle, hiszen ezt követően újra erőre kell kapnod.
▸ A következő programunk az Agro-nordic walking – „botsport” a dűlőben. Az útirányt északra vesszük, bejárjuk a birtokot és megmutatjuk, hol terem az a finom bor, amit már kóstoltál. Botot nem kell hoznod, mi biztosítjuk!
▸ A dűlőséta után egy tányér ízletes levessel várunk, hogy melegséggel töltsd fel tested és lelked belülről is.
▸ Innentől a pihenésre helyezzük a hangsúlyt, jöhet az Agrowellness, felfrissülhettek dézsáinkban, vízben, vízzel, na és egy kis borral.
▸ Délután Agroszeánsz indul, pörög a bogrács, közben finom borokkal, kellemes zenével segítjük a hangolódást. Mindeközben a tűz ég, a vacsora készül.
Agronight – mező, tücskök, csillagos ég, finom falatok, vidámkodás, amíg jól érezzük magunkat.
▸ Másnap pedig egy közös reggeli zárja a programot, üres hassal mégsem indulhat útnak az ember…

Ez a nap arról szól, amit legjobban szeretünk, szőlő, bor, természet, ételek és barátok.
Várunk téged is a Pilis lábánál, ez egy olyan nap lesz, amit sokáig emlegetsz majd.

Ha nem szeretnétek sátrazni, akkor van lehetőség a Kostel Panzióban aludni. Ha igénybe vennétek ezt a lehetőséget, akkor jelezzétek nekünk mihamarabb, mert lefoglaltuk az összes szobát a vendégeinknek.