Akció!

Szivek borok már nem tavaszra

Végre itt a tavasz, egyre többet tudunk a szabadban lenni, a napok is nyúlnak. Ahogy melegszik az idő, úgy kerülnek elő a friss Szívhez Szőlő borok, a fehér házasítás és a közönségkedvenc rozé. Melléjük zárkózott fel a borvidék közösségi bora, a #Hashtag Neszmély. A friss évjáraton még csiszoltunk, amitől a karaktere megmaradt, de még jobban iható lett.

A csomagban mindhárom borból 2-2 palackot találtok, ha barátok is benéznek, biztos hamar elfogy egy palack! Mi pedig úgy gondoltuk, hogy az egyik palack rozé a mi ajándékunk.

11.000 Ft

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A Szivek borok tavaszra válogatás tartalma:

Szívhez Szőlő rozé 2022 – 2 palack
Szívhez Szőlő fehér 2022 – 2 palack
Hashtag Neszmély 2022 – 2 palack

Szívhez Szőlő rozé 2022
Ahogy eddig is, teljes érettségben szüreteltük a zweigeltet, szeretjük a fajta gyümölcseit. Így valamivel tartalmasabb rozénk, viszont így akár még könnyebb paprikás ételek vagy paradicsomos tésztákhoz is kiváló választás. Melegben pedig nyugodtan húzzátok fel szódával, remek szomjoltó!

Szívhez Szőlő fehér házasítás 2022
Maradtunk a bevált receptnél, azaz a bor gerincét a rizlingszilváni adja, amihez a chardonnay plusz kerekséget, a cserszegi pedig kis fűszert ad. Kerek korty, lédús őszibarackkal, frissítő citrusossággal, grillezéskor ez az elsőszámú választásunk.

Hashtag Neszmély 2022
Finomítottunk az előző évjárat receptjén, a rizlingszilváni és chardonnay jó alapot ad, amit egy kis szürkebarát és cserszegi egészít kerekké. Tartalmasabb korty, szép savak, harapható gyümölcsök, finom ásványosság, a pohárban ott van Kesztölc is.