ZéVé Trilógia

Ha szereted a zöldveltelinit, akkor ez neked való!
Csak kivételes években tudjuk elkészíteni zöldvelteliniből a ZéVé Trilógiát, ami a fajta három különböző arcát mutatja meg, Kesztölcről. Az ültetvényünk három különböző helyéről, eltérő időpontban szüretelve a veltelini izgalmas részleteit ismerhetitek meg.

19.000 Ft

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

ZéVé Trilógia I. 2022
A Pilis lábánál fekvő ültetvényünk első négy sorának termése. Szeptember 15-én szüreteltük, zúzás és bogyózás után kíméletes préselést alkalmaztunk, majd finomseprőn, tartályban érleltük. Könnyed, de tartalmas bor, friss, sárga húsú gyümölcsökkel, élénk savakkal, letisztult ízvilággal. A zöldveltelini üde arca.

ZéVé Trilógia II. 2022
A középső sorokról szüreteltük október 5-én. Két tételt különítettünk el, az egyik részt zúztuk és bogyóztuk, a másik részt kíméletesen, egész fürtösen préseltük. Az érlelésre önállóan, tartályban került sor, majd házasítottuk. Barack és sárga húsú gyümölcsök, kerekség, ez a zöldveltelini megkapó arca Neszmélyről.

ZéVé Trilógia III. 2022
A legfelső sorokról szüreteltük október 27-én. Az egész fürtös préselést követően az érlelés részben hordóban zajlott le, a többi tartályba került, majd április 15-én házasítottuk a tételeket. Gazdag bor az érett barack mellett egzotikus gyümölcsökkel, különleges és koncentrált ízekkel, hordó kerekítette komoly szerkezettel.

A Vinum Voyage videóját a borokról itt tudod megnézni.

A csomag tartalma: 
2 palack Szivek ZéVé Trilógia I. 2022
2 palack Szivek ZéVé Trilógia II. 2022
2 palack Szivek ZéVé Trilógia III. 2022